Sentință definitivă cu executare pentru polițistul din Giroc care a făcut trafic...

Sentință definitivă cu executare pentru polițistul din Giroc care a făcut trafic de influență de două milioane de euro

5
DISTRIBUIȚI
Aurelian Gîrd. Sursa foto: girocchisoda.ro

Curtea de Apel Timișoara a dat, astăzi, sentința definitivă în cazul ajutorului de șef de post din Giroc, Aurelian Gîrd. Vă reamintim că agentul a fost ridicat de anchetatorii de la DNA Timișoara chiar din sediul Poliției Timiș.


Acesta a fost denunțat de un consătean căruia i-a spus că are conexiunile necesare pentru a-i rezolva recuperarea unei suprafețe de teren importante din Giroc, în urma unui proces.

Pentru aceasta, polițistul a pretins și primit pentru ajutor peste 10.000 de euro. Șpaga a fost dată chiar în sediul postului din Giroc. De asemenea, agentul a cerut ca în momentul în care întreaga suprafață de teren va fi recuperată, o parte din aceasta să-i revină. Valoarea terenului pretins în schimbul ajutorului este de două milioane de euro.

Inițial, Tribunalul Timiș l-a condamnat la doi ani și șase luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere. Atât DNA, cât și agentul au făcut apel, iar Curtea de Apel Timișoara a decis să mențină pedeapsa de doi ani și jumătate, numai că polițistul o va executa în închisoare.

5 COMENTARII

    • Tu esti ma?Mai merge Biarena?Da aparitiile la Insula Iubirii?Cu militienii te stii ca esti sifonul lor.Ca de exemplu cum l-ai bagat in rahat pe primarul de la Sat Chinez…

  1. Important: s-a ,,recuperat” terenul? Tablagiul e vârful aisbergului. Prindeţi mafia imobiliară din primării, consilii locale, avocaţi judecători etc, nu vă daţi corecţi că aţi prins tablagiul, că el singur nu putea ,,recupera” nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.