SCM USV Timişoara vrea să încheie anul aşa cum l-a început: cu...

SCM USV Timişoara vrea să încheie anul aşa cum l-a început: cu un trofeu. Calafeteanu: „Consider că șansele sunt 50-50”

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: scmtimisoara.ro

SCM USV Timişoara a rămas în zona capitalei, la Snagov, pentru a disputa finala Cupei României, cu CSA Steaua Bucureşti, joc programat duminică pe „Arcul de Triumf”. „Leii” au astfel şansa să spele eşecul din finala mică, cedată în faţa lui Dinamo, şi să încheie anul aşa cum l-a început – cu trofeul celei de-a doua competiţii ca importanţă pe plan intern.

„Duminică vom avea două răspunsuri clare: ce înseamnă munca noastră depusă de-a lungul anului și ce performanță reușim să obținem la final de sezon. Ca în orice finală, consider că șansele sunt 50-50. Echipa care va greși mai puțin va avea avantaj pe tabelă la final de meci”, a declarat Valentin Calafeteanu, antrenorul SCM USV Timișoara

Cred că acest trofeu pe care îl deținem și pe care îl vom apăra duminică, ne obligă, ne responsabilizează foarte mult pentru că trebuie să-l păstrăm la Timișoara.


Acest trofeu poate fi răsplata muncii noastre de un an, a efortului colectiv făcut cu echipa, dar și individual. Știm că într-o finală este multă presiune și orice greșeală afectează negativ jocul. Vom încerca să fim cât mai disciplinați și mai concentrați pe a pune în joc planul pe care îl avem”, a spus şi flankerul Kemal Altinok.

SCM USV Timișoara se află de o săptămână în cantonament la Snagov, deoarece a jucat și finala mică a campionatului pe stadionul Arcul de Triumf.

„De mulți ani echipa nu a avut ocazia să stea atât de mult timp împreună. Sunt niște conexiuni care s-au creat și se creează în aceste zile. Avem la dispoziție tot ceea ce ne trebuie pentru a pregăti acest meci și am încredere în băieți că vom termina anul cu capul sus”, a conchis Valentin Calafeteanu, antrenor SCM USV Timișoara

Doi dintre jucătorii care nu au putut evolua în finala mică din cauze medicale revin pe teren, Xvicha Jgerenaia și Feofaaki Holoia, dar Valentin Popârlan rămâne indisponibil, a anunţat clubul timişorean.

În aprilie bănăţenii câştigau Cupa României, tot la Bucureşti, după o finală cu rivala din Baia Mare.

Finala SCM USV Timişoara – CSA Steaua se dispută duminică, 11 decembrie, de la ora 12.45, pe stadionul „Arcul de Triumf”. Bucureştenii au pierdut şi ei o finală săptămâna trecută, cea pentru titlu cu Baia Mare. Jocul de duminică va fi transmis de postul Prima Sport 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.