Concurs de falsuri la graniţa României. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră

Concurs de falsuri la graniţa României. Ce au descoperit poliţiştii de frontieră

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Timişoara cercetează doi bărbaţi care s-au prezentat la PTF Cenad cu acte false. Mai exact un cetăţean român şi un cetăţean străin au arătat autorităţilor de la graniţă permise de conducere contrafăcute.

Sâmbătă, un cetăţean georgian, la volanul unui autoturism înmatriculat în Franța, a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere care purta însemnele autorităților din Georgia.


Cu ocazia verificărilor poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat la control nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic.

Astăzi, un alt caz asemănător a fost depistat la controlul de rutină. De această dată un cetăţean român, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în ţară, a prezentat un permis de conducere care purta însemnele autorităților din Italia. În cadrul verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat de asemenea că documentul e unul fals.

Au fost demarate cercetările în ambele cazuri cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări polițiștilor de frontieră !
    Trec regulat prin vama Cenad și în ultima vreme chiar am observat agenți tineri, frumoși, politicoși, competenți, care încearcă să facă față puhoiului de oameni grăbiți, nerăbdători și, de multe ori, prea nervoși.
    Ceea ce este îmbucurător este prezența a tot mai multor fete tinere, care, se vede clar, au o altă mentalitate.
    Sper, totuși, să intrăm în Spațiul Schengen și să uităm de veșnicele aglomerări din vamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.