Întreruperi în furnizarea căldurii şi apei pe unele străzi din Timişoara. Anunţurile...

Întreruperi în furnizarea căldurii şi apei pe unele străzi din Timişoara. Anunţurile Colterm şi Aquatim

0
DISTRIBUIȚI

Colterm a anunțat pentru azi întreruperea furnizării căldurii și apei calde pe câteva străzi din Timișoara.

„Având in vedere notificarea transmisă de către E-Distribuție Banat referitor la faptul că în ziua de JOI, 12.01.2023, între orele 09ºº – 17ºº, sunt planificate lucrări în rețeaua de medie tensiune la PT. 83, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde de consum, a apei reci hidrofor și a încălzirii în perimetrul amintitului punct termic.


Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Ana Ipătescu, Calea Șagului, Hărniciei, Mureș, Gavril Musicescu, Onoarei, Plantelor, Intrarea Sabinei, în total 45 de branșamente”, se arată în comunicat.

Altfel, Aquatim a anunțat întreruperea furnizării apei, până la ora 15, pentru remedierea unor avarii, pe străzile Perlei, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Martir Silviu Motohon, Ecoului, Constantin cel Mare, Vasile Voiculescu, Aristide Demetriade, Avram Imbroane, Ioan Curea, din Timișoara, și în Șag și Covaci. Presiunea va fi redusă în zona Ion Ionescu de la Brad.

La Chevereșu Mare apa e întreruptă între orele 9-13 pentru lucrări de mentenanță a pompelor din sistemul de distribuție. Iar la Liebling până la ora 15 pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. De asemenea, azi și mâine, presiunea e scăzută la Blajova, din același motiv, între orele 8-16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.