SCM Timişoara, învinsă la Constanţa. Dragan Petricevic se temea de jocul cu...

SCM Timişoara, învinsă la Constanţa. Dragan Petricevic se temea de jocul cu dobrogenii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Constanta Baschet / Facebook

„Leii din Banat” au fost învinşi destul de clar la malul mării în această seară. A fost 82-67 pentru SCM ABC Athletic Constanţa, care a controlat în bună măsură jocul cu SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara.

Primul sfert a fost câştigat de gazde la limită, 23-21 iar în al doilea bănăţenii au avut o cădere, cu nereuşite de la distanţă, segment tranşat de amfitrioni cu 22-6. În sfertul 3 a existat o apropiere pe tabelă, la 11 puncte înaintea ultimelor zece minute. Dar revenirea nu s-a produs în ultima bucată de meci.

Nathan Johnson a marcat nu mai puţin de 30 de puncte pentru dobrogeni, fiind totodată coşgheterul întâlnirii. Pentru SCM, Nikola Gajic a fost principalul realizator, cu 16 puncte. Fiind urmat dintre colegi, la capitolul reuşite, de: Kesar 14 pt., Năsturescu 11, Mekic 11, Lazar 7, E.


Petrescu 4, McClellan 2 şi Mirkovic 2.

Petricevic îi „înfierase” pe constănţeni

Antrenorul timişorenilor a dat o declaraţie interesantă înaintea partidei. De altfel, pe pagina oficială a clubului s-a subliniat că: „Partida va avea o încărcătură specială, după ce la meciul tur conducerea echipei dobrogene a adus acuzații false publicului din Timișoara, referitoare la un așa-zis incident care l-a vizat pe jucătorul Egidijus Mockevicius și apoi a orchestrat o adevărată vâltoare în mediul online”. 

„Sunt convins că meciul de la Constanța nu se va desfășura în condiții obiective, ce țin numai de baschet. Știe toată țara ostilitatea conducerii echipei din Constanța față de formația noastră. La fel de bine, știm că echipa din Constanța nu mai are voie să facă niciun pas greșit dacă vrea intrarea în Top 10, iar după investiția făcută în vara anului trecut un eșec ar fi foarte greu de explicat”, a declarat Dragan Petricevic.

Cert e că echipa din Constanţa şi-a atras antipatia mai multor grupări după ce a câştigat, într-un mod considerat cel puţin dubios, dreptul de a organiza turneul Final 8 al Cupei.

După acest eşec „Leii” au rămas cu un record de 9 victorii cu şase eşecuri în campionat. Pentru timişoreni urmează încă o deplasare foarte lungă, în sferturile Alpe Adria Cup, miercuri, 25 ianuarie, la Dąbrowa Górnicza (Polonia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.