Carnagiu în Pasajul Michelangelo. Doi tineri morți și doi răniți după ce...

Carnagiu în Pasajul Michelangelo. Doi tineri morți și doi răniți după ce șoferul s-a izbit cu mașina de zid UPDATE Unul dintre tinerii morți, campion mondial la robotică

4
DISTRIBUIȚI
Imagine captură INFO TRAFIC JUD. TIMIS / Facebook

Accident horror în noaptea de miercuri spre joi în Pasajul Michelangelo din Timișoara. Un șofer de 18 ani a pierdut controlul mașinii la intrarea în pasaj, s-a izbit de zidul interior și a fost proiectat apoi într-un camion care circula pe sens opus. Alți doi tineri din interiorul autoturismului, ambii în vârstă de doar 19 ani, au decedat.

De asemenea, șoferul și un alt pasager, un bărbat în vârstă de 20 de ani, au fost răniți. Salvatorii ajunși la fața locului s-au confruntat cu o imagine groaznică, mașina implicată în accident fiind distrusă aproape complet, după cum se vede și în filmarea unui martor.

Conform polițiștilor rutieri accidentul s-a produs în jurul orei 1:20. „Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârsta de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul Vasile Pârvan, dinspre strada Mihai Viteazu înspre strada J.H. Pestalozzi, iar la intrarea în pasajul subteran Michelangelo, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu peretele interior al pasajului subteran, fiind proiectat într-o autoutilitară, care circula din sensul opus de mers, condusă de un alt bărbat în vârstă de 42 de ani. În urma accidenului rutier a rezultat, din nefericire, decesul unei femei și al unui bărbat, ambii în vârstă de 19 ani pasageri în autoturism”, se arată în comunicatul IPJ Timiș.

Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei în cazul conducătorului autoutilitarei a fost negativ, mai arată sursa citată.


Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă în acest caz, cercetările vor continua în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

UPDATE Dănuț Tol, unul dintre tinerii care a murit în accidentul de azi-noapte, a făcut parte din „Delta Force”, echipa Liceului Naţional de Informatică din Arad, care, anul trecut, a câştigat Campionatul Mondial de Robotică de la Houston, Texas. La concurs au participat 160 de echipe din toate colţurile lumii.

„Fulgerător și nedrept, Dănuț Tol, prietenul și colegul nostru, a plecat dintre noi. Încă nu putem să ne dăm seama cum s-a putut întâmpla așa ceva. Avea doar 19 ani și lumea în față. Avea planuri mari, să termine facultatea, să devină un constructor celebru de roboți. Am fost împreună în numeroase competiții, am câștigat premii importante. Toate s-au sfârșit brusc. De azi înainte nu-l vom mai căuta la telefon sau acasă, pentru a-l convoca la echipă, nu îi vom mai putea spune să vină să ne ajute când dăm de greu. Dănuț dragă, ai fost pentru noi ca un frate, iar o parte din tine ne va fi veșnic alături. Ne vom aminti cu drag de energia și optimismul tău, de încurajările pe care le aveai tot timpul pentru fiecare dintre noi. O să ne lipsești enorm! De azi înainte vei fi în inimile noastre, singurul loc de unde nu vei mai pleca niciodată! Drum lin, într-o lume mai bună, în care să poți construi și proiecta roboți!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei de robotică Delta Force.

4 COMENTARII

  1. doar ce plecase de la barul de pe strada ardealului din freidorf, erau beti si drogati au consumat toata ziua droguri acolo! aloo politia ce se intampla reclamam zilnic ca george gurgus si nicolae olaru vand droguri la barul ce il adimistreaza!!!!

  2. Dar tot adevărat e că In oraș, bașca la intervenție, Astfel de camioane agabaritice trebuie SEMNALIZATE CORESPUNZATOR cu girofar. Daca era și SEMNALIZAT încă de la intrarea in pasaj, SCĂPAU tinerii cu viață, ptr că reduceau viteza. Șoferul de pe STPT un GHIOLBAN COCLIT, țăran cu 4 clase….asta e România daca apucau sa plece din țara asta condusa de securiști corupți primitivi, chiar LA STUDII , acești tineri acum ERAU IN VIAȚĂ!!
    Dar cu INCOMPETENȚI parveniți politic in fruntea instituțiilor mioritice, precum FRITZ , BODE &Co, in România ești programat la tragedii de tot felul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.