Formația The Bandits a lansat o nouă melodie: „«Galileo» este un strigăt...

Formația The Bandits a lansat o nouă melodie: „«Galileo» este un strigăt de ajutor în aceste vremuri tulburi, către o minte luminată care să ne scoată din impas“

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană The Bandits s-a lansat, în urmă cu un an, prin albumul său de debut „Povești din Pandemie”, iar acum revine cu primul single de pe noul album, piesa „Galileo”. Aceasta este o melodie compusă și produsă la Music Hub TM de către membri formației Sorin Stroie (chitară), Francis Mozes (clape), Tibor Aranyi (bass), Alexandru Munteanu (tobe) și Răzvan Munteanu (voce). Videoclipul piesei a fost realizat de Darius Istrate în timpul unei sesiuni de înregistrări la studio.

„Piesa «Galileo» este o odă rock adusă omului Galileo Galilei care a schimbat felul în care gândim în urmă cu 500 de ani, un strigăt de ajutor în aceste vremuri tulburi, către o minte luminată care să ne scoată din impas.


Este prima melodie în care se cântă bilingv, adică în engleză și în română și este interpretată la voce de către trei membri ai trupei și anume Sorin Stroie, Francis Mozes și Răzvan Munteanu. Momentan, trupa lucrează la cel de-al doilea album și se pregătește pentru concertele din vară”, a transmis Răzvan Munteanu.

The Bandits e un proiect muzical nou, care a apărut în timpul pandemiei și stilul se încadrează în zona balkan-rock cu influențe de funk și electro. Sound-ul este unul vintage combinat cu elemente moderne, iar textele sunt presărate cu ironii.

„Noi ne-am compus și produs piesele singuri la studioul Music Hub TM, unde i-am ajutat și pe alți artiști să-și producă propriile melodii, iar pe această cale, dorim să îi mulțumim lui Cristian Gunter, care ne-a găzduit studioul timp de doi ani. Ne bucurăm să vă anunțăm că vom colabora de anul acesta cu Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, iar studioul se va muta și proiectul va continua la Casa Tineretului”, a declarat Răzvan Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.