Gratuități oferite de Muzeul de Artă în anul în care Timișoara este...

Gratuități oferite de Muzeul de Artă în anul în care Timișoara este capitală europeană a culturii

0
DISTRIBUIȚI

Pe parcursul acestui an, în care orașul Timișoara este capitală culturală europeană, muzeul de artă va permite accesul gratuit pentru mai multe categorii de public.

Începând din această lună, pensionarii vor avea intrare liberă la muzeu în a treia zi de miercuri din fiecare lună, prima zi de vizitare gratuită în toate expozițiile, pe baza cărții de identitate, fiind 15 martie. Tot în a treia zi de miercuri a fiecărei luni, publicul general va avea acces gratuit la expozițiile temporare „Paul Neagu. O retrospectivă” și „Victor Brauner: invenții și magie”.


În cazul în care ziua de miercuri coincide cu o sărbătoare publică sau legală, programul de vizitare gratuită va fi decalat şi anunţat în consecinţă.

Pe lângă gratuitățile oferite copiilor și elevilor, persoanelor cu handicap și însoțitorilor lor, muzeul de artă oferă intrare liberă unor noi categorii de public: angajații muzeelor de stat din România, ziarișii români și străini – presă scrisă și media – profesorul sau învățătorul însoțitor al grupurilor de elevi, profesorii de arte vizuale și studenții facultăților de arte plastice, membrii AICA, ICOM, ICOMOS, UAPR și angajații Direcției Județene pentru Cultură Timiș, pe baza cărților de identitate sau a altor documente justificative. Toate aceste facilități au drept scop înlesnirea accesului la cultură, atragerea publicul larg şi a tuturor iubitorilor de artă.

Programul de vizitare a muzeului este de miercuri până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.