Reacția lui Nicolae Robu după ce a fost chemat la DNA Timișoara...

Reacția lui Nicolae Robu după ce a fost chemat la DNA Timișoara în noul dosar în care este anchetat

2
DISTRIBUIȚI
<


p>

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a fost convocat, astăzi, la sediul DNA Timișoara. Vă reamintim că Robu a fost făcut suspect într-un dosar alături de alți foști subordonați – arhitectul-șef Sorin Ciurariu – acum în aceeași funcție la Primăria Arad, Simona Drăgoi – atunci secretar general interimar al primăriei, Gabriela Borcsi – atunci șef Serviciu Autorizări și Certificări în cadrul Direcției Generale de Urbanism și Lucreția Croitoru – consilier la Urbanism în 2018 și de un arhitect.

Cei din administrație au eliberat o autorizație de construire pentru o construcție de pe strada Muncitorilor din cartierul Fratelia, care dintr-un „duplex cu două unități locative și două SAD-uri” s-a transformat treptat într-o clădire cu opt apartamente.

Fostului primar i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect și a invocat dreptul la tăcere, anunțând că va da o declarație după ce va citi dosarul penal.

 

2 COMENTARII

  1. Ultracinstitul lovește din nou. Tovarășul interlopilor. Verificați cum de a ajuns Patricia de la Creșe la Municipal, prin transfer. O manelistă care nu știe să scrie nici după dictare. Când a ajuns la Municipal a făcut ce știe ea mai bine, să lucreze pe alții cu lista cu salarii. Chelbule, cum e să crești copilul lui Boncu?? Îți zice „tata” sau îi spui că eu nu sunt „tata”, al tău e la bulău, eu doar te cresc,execut ordine. Obedientul sulii ce ești!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.