Se cere interzicerea bicicliștilor în zona pietonală din centrul Timișoarei. Care este...

Se cere interzicerea bicicliștilor în zona pietonală din centrul Timișoarei. Care este motivul

2
DISTRIBUIȚI

Un accident s-a petrecut, aseară, în jurul orei 19:00, pe strada pietonală Emanoil Ungureanu din Timișoara – un biciclist de 26 de ani a surprins și accidentat o fată de doi ani.


Acesta a părăsit, ulterior, locul accidentului, victima fiind transportată la spital și internată. În urma unui apel la 112, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Timișoara  au început o anchetă și l-au identificat pe biciclistul fugar. Acesta este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de “părăsirea locului accidentului fără încuvințarea poliției sau procurorului care efectuează cercetarea la fața locului” și “vătămare corporală din culpă”.

Viceprimarul Cosmin Tabără a anunțat, azi noapte, într-o postare pe Facebook că ”e cazul să ne trezim! Să revenim la normalitatea de bun-simț care ne spune că zona pietonală este doar pentru pietoni. Eu și echipa consilierilor locali ai PNL vom cere în prima ședință de Consiliu local, adoptarea de urgență a unei hotărâri care să interzică circulația bicicletelor în zona pietonală! Sunt convins că nimeni, indiferent de culoarea politică, nu își dorește să devină călăul unor oameni nevinovați. Deși, aceasta a fost una din primele ințiative ale USR în Timișoara”.

2 COMENTARII

  1. USRistii sunt RUPȚI DE REALUTATE, niste agiamii aroganți și cäpoși pe deasupra. Că vorba aceea: prostu dacă nu-i și fudul….
    Toți înțelegem sa promovăm bicicletele însă NU prin HAOS!! Punind pietonii in mare pericol. Astfel de accidente SUNT ZILNIC pe malul Begăi, doar că acolo nefiind camere, nimeni nu le raportează

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.