”Leii din Banat” au învins Piteștiul și s-au calificat în sferturile naționale...

”Leii din Banat” au învins Piteștiul și s-au calificat în sferturile naționale cu ajutorul Rapidului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara / Facebook (arhivă)

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a reușit să obțină la limită biletele pentru play-off-ul Ligii Naționale la baschet masculin.


”Leii” au depășit-o ieri seară pe FC Argeș Pitești, scor 99-89, și au beneficiat totodată de eșecul lui Dinamo în fieful Rapidului pentru a prinde Top 8.

Bănățenii au pierdut primul sfert cu 24-26, dar au revenit la conducere în sfertul 2, încheiat pe plus: 42-36. Ecartul s-a mărit în favoarea alb-violeților după sfertul al treilea, câștigat cu 24-19, iar piteștenii nu au mai putut reveni pe ultimul segment de joc.

La final a urmat așteptarea rezultatului din Giulești, acolo unde Rapid s-a impus destul de dramatic, cu 94-87, rezultat care le-a oferit timișorenilor calificarea, la egalitate de puncte cu Dinamo. ”Leii din Banat” au declanșat fiesta cu suporterii lor. Misiunea va fi extremă în sferturile de finală ale campionatului, contra locului 1, CSM Oradea, cu o primă încleștare pe Criș peste patru zile.

Ilija Djokovic a fost iarăși om forte pentru SCM, cu 28 de puncte aseară plus double double prin cele 11 assist-uri. Kesar 19 pt., Mirkovic 10, Gajic 10, E. Petrescu 8, Lazar 7, Năsturescu 6, McClellan 6 și Strong 5 au fost ceilalți realizatori ai ”leilor”. Oaspeții l-au avut pe Nikola Jevtovic ca principal marcator: 23 de puncte și 12 recuperări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.