Pieton lovit de mașina care se oprise să-i acorde prioritate. Cum s-a...

Pieton lovit de mașina care se oprise să-i acorde prioritate. Cum s-a întâmplat

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Accident de circulație în această după-amiază, la ora 14:10, pe Calea Zarandului din Deva. O șoferiță neatentă a lovit din spate o mașină oprită la o trecere de pietoni. Mașina izbită din spate a lovit, la rându-i, un pieton angajat în traversare.

„O femeie în vârstă de 48 de ani, din comuna Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Zarandului din municipiul Deva, pe banda 2 a sensului de mers Arad spre Sibiu, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism condus de către o tânără în vârstă de 23 de ani din orașul Simeria, judeţul Hunedoara, pe care l-a lovit în partea din spate.


Autoturismul condus de către tânăra în vârstă de 23 de ani circula pe aceeași bandă și în aceeași direcție de mers și se afla oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton aflat în traversare regulamentară pe marcajul pietonal, iar în urma impactului a fost proiectat în față, lovind la rândul său pietonul ușor cu partea din față, fără ca acesta să solicite îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Hunedoara.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto în vârstă de 23 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.