Şofer băut, oprit după ce s-a panicat la vederea echipajului de poliţie....

Şofer băut, oprit după ce s-a panicat la vederea echipajului de poliţie. Cum a încercat să fugă

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-434143346">

Ieri, poliţiştii rutieri din Deva au oprit un şofer folosindu-se de girofar şi sirenă după ce acesta a demarat cu spatele la vederea echipajului. Bărbatul era băut şi s-a ales cu dosar penal.

Duminică, în jurul orei 23.40, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Deva au depistat în trafic pe strada Progresului, din municipiu, un autoturism al cărui şofer, la vederea echipajului de poliție a oprit autoturismul și a început manevra de mers în marșarier, motiv pentru care poliţiştii au procedat la oprirea acestuia în dreptul unui imobil situat pe aceeaşi stradă, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.

„În urma controlului efectuat de către poliţişti s-a constatat că, autoturismul a fost condus de către un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Hălmagiu, judeţul Arad şi întrucât acesta emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.