Studenți de la Universitatea Politehnica Timișoara, premiați la concursul ”Traian Tănăsescu” de...

Studenți de la Universitatea Politehnica Timișoara, premiați la concursul ”Traian Tănăsescu” de la București

0
DISTRIBUIȚI

Doi studenți de la Universitatea Politehnica Timișoara au fost premiați în faza națională a concursului profesional „Tudor Tănăsescu”, desfășurat la Universitatea Politehnica București. Paul Medinceanu a luat locul 3 iar Oana Anton s-a clasat pe 4 în diferite secțiuni ale celei mai importante întreceri pentru studenții facultăților cu profil electronic, de automatică și calculatoare din România.

Tematica sa are la bază două discipline din pregătirea fundamentală a inginerului electronist: Circuite Integrate Analogice și Semnale, Circuite și Sisteme.

Anul acesta, la secțiunea Semnale, Circuite și Sisteme (SCS), din partea Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale a UPT au participat Magerusan Raluca, Golu Elena, Preda Bogdan, Șinca Alen, Dobosan Robert, Pașca Silviu și Anton Oana, iar la secțiunea Circuite Integrate Analogice a participat Paul Medinceanu.

Concursul, ce constă dintr-o probă teoretică și una practică, se adresează studenților de anul III și IV, cu mențiunea că s-au putut înscrie și studenți de la masterat.


După finalizarea tuturor probelor și jurizarea acestora, studenții Universității Politehnica Timișoara au obținut următoarele rezultate: locul 3 la secțiunea Circuite Integrate Analogice – Paul Medinceanu, anul IV, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, specializarea Electronică Aplicată; prima mențiune (locul IV) la secțiunea Semnale, Circuite și Sisteme – Oana Anton – anul II, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, seria A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.