Un bărbat a murit înjunghiat în timp ce participa la sacrificarea unui...

Un bărbat a murit înjunghiat în timp ce participa la sacrificarea unui miel. Ce au descoperit anchetatorii

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a murit înjunghiat la sacrificarea unui miel, la o stână din comuna doljeană Bratovoești.

Polițiștii din Coșoveni, județul Dolj, au fost sesizați, sâmbătă, că la o stână din comuna Bratovoești un bărbat a fost rănit în timpul sacrificării unui miel.

Practic, un bărbat de 49 de ani din localitatea Georocu Mare, în timp ce sacrifica un miel, l-ar fi lovit din greșeală, cu cuțitul, în zona pieptului, pe un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate.

Bărbatul de 45 de ani a fost dus la spital, unde a murit.

La fața locului au fost identificate mai multe persoane, printre care și membri de familie ai bărbatului decedat, aceștia confirmându-le polițistilor lipsa intenției în privința producerii leziunilor, a informat Poliția Dolj.

S-a dovedit, însă, că lucrurile nu au stat chiar așa, iar astăzi, autorul crimei a fost reținut pentru 24 de ore.

„Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L.


Craiova, declarațiile fluctuante ale martorilor, precum și suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, informează, duminică, IJP Dolj.

Din probatoriu a reieșit că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani i-ar fi aplicat o lovitură cu un cuțit bărbatului de 45 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia din urmă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.