CSM Lugoj, aproape de bronzul naţional după dubla victorie cu Rapid acasă

CSM Lugoj, aproape de bronzul naţional după dubla victorie cu Rapid acasă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM Lugoj – volei / Facebook

CSM Lugoj a început cu dreptul seria jocurilor cu Rapid din finala mică a Diviziei A1. Timişencele, care vor înregistra şi cea mai bună clasare istorică în campionat în acest sezon, au 2-0 la meciuri după meciurile disputate pe teren propriu cu bucureştencele în weekend.

Finalistă Challenge Cup în acest sezon, echipa bănăţeană s-a impus fără probleme în duelul de sâmbătă, scor 3-0 (25-19, 25-22 și 25-14).

Ieri seară duelul a fost mai strâns, rapidistele reuşind să câştige două seturi.


A fost în cele din urmă însă tot un succes al gazdelor, scor 3-2, după un decisiv de asemenea foarte disputat: 26-28, 25-20, 22-25, 25-20 și 15-12.

Seria se mută acum în capitală, acolo unde CSM are nevoie de o victorie pentru a evita un joc 5, duminică, în sala „Ioan Kunst Ghermănescu”, acolo unde voleibalistele şi-au luat deja rămas bun de final de sezon de la fani. Aşadar, miercuri e meciul 3 iar eventualul joc 4 ar fi joi tot în Giulești.

„Felicit echipa mea, care azi a fost echipă adevărată, echipa lui Rapid are mari probleme cu ridicătorul şi practic liberoul joacă ridicător şi se descurcă foarte bine. A fost un meci cu multe oscilaţii, multe schimbări, din partea Rapidului şi din partea noastră. Fetele care au intrat au făcut o treabă excepţională şi felicit încă o dată pe toată lumea… Nu am ce să le reproşez, se vede că e oboseală mare. E un program foarte greu. E victoria întregii echipe şi aşa trebuie să fie, fiecare a dat totul. Mergem acolo, ne luptăm…”, a spus Ugljesa Segrt, antrenorul lugojencelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.