Peste 15 kilograme de canabis, găsite în mașina și locuința unui cetățean...

Peste 15 kilograme de canabis, găsite în mașina și locuința unui cetățean străin

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1872805304">

Polițiștii au găsit peste 1,1 kilograme de canabis în mașina unui cetățean străin cu reședință în România și alte 14 kilograme de muguri de canabis în locuința acestuia.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Oradea au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 42 de ani, cetățean străin, cu reședință în România, bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În autoturismul folosit de acesta au fost descoperite și ridicate, în vederea cercetărilor, 1,1 kilograme de cannabis, două telefoane mobile și 25.450 de lei.

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT Oradea, iar după audierea acestuia procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Totodată, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința acestuia, din municipiul Marghita, în urma căreia au fost descoperite și ridicate în vederea cercetărilor 14 kilograme de cannabis, sub formă de muguri.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.