Un elev a leșinat în fața școlii, în Timiș. Polițiștii cercetează incidentul

Un elev a leșinat în fața școlii, în Timiș. Polițiștii cercetează incidentul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Un elev de clasa a IX-a a fost găsit prăbușit, astăzi, pe trotuarul din fața Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Lugoj.

„Astăzi, 4 mai 2023, în jurul orei 09:11, polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Cernei din municipiul Lugoj, în proximitatea unui liceu școlar, un baiat ar fi leșinat, acesta fiind căzut pe trotuar.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului împreună cu un echipaj medical, băiatul în vârstă de 14 ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”, a transmis IPJ Timiș.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal din Lugoj, de unde a fost transferat la Timișoara, a transmis lugojinfo.ro. Medicii ar fi spus că starea lui este stabilă și se află în afara oricărui pericol. Conform sursei citate, doctorii confirmă că acesta era somnolent și incoerent, existând suspiciunea că adolescentul ar fi consumat substanțe halucinogene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.