Șoferi drogați, opriți de polițiști pe șoselele din Banat

Șoferi drogați, opriți de polițiști pe șoselele din Banat

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: arhivă

Polițiștii din județul Caraș-Severin opresc în continuare în trafic mulți șoferi care consumă substanțe interzise. Două astfel de cazuri au fost înregistrate recent, într-unul dintre ele, chiar în Reșița, conducătorul auto a încălcat mai multe reguli.

Ieri, la ora 11.35, polițiști de la Secția 1 Poliție Rurală Reșița au oprit pe strada 24 Ianuarie-DJ 581, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, care, la testarea drugtest, se afla sub influența substanțelor psihoactive.


Aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru canabis și opiacee. Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice. Mai mult, acesta a fost sancționat contravențional pentru că nu deținea asigurare de răspundere civilă auto valabilă, fiind retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autoturismului.

Polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive în acest caz.

Altfel, aseară, la ora 21.45, polițiști de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia au oprit pentru control, pe strada Trandafirilor, din Băile Herculane, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, care a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru metadonă. Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice si a fost întocmit de asemenea un dosar penal, cercetările continuând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.