Un mort și un rănit după un grav accident pe o șosea...

Un mort și un rănit după un grav accident pe o șosea din vestul țării

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Neatenția la volan a dus la moartea unui om, în această dimineață, la intersecția DN 76 cu DC 166C, în județul Hunedoara. Un șofer care nu s-a asigurat corespunzător a acroșat un TIR, iar un pasager din mașină a murit.

„La data de 12 iunie 2023, în jurul orei 08:55, un bărbat în vârstă de 55 de ani, din comuna Vălișoara, în timp ce conducea un autoturism pe DC 166C, pe raza comunei Vălișoara, a pătruns în DN76 fără să acorde prioritate de trecere şi a acroșat de autotrenul condus de un bărbat de 30 de ani, din judeţul Argeș, care circula pe DN76, din direcția Deva – Oradea.


În urma evenimentului rutier, conducătorul auto de 55 de ani şi un pasager în autoturismul condus de acesta, un bărbat de 49 de ani, din comuna Luncoiu de Jos, au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Deva unde, din păcate, pasagerul a decedat”, a transmis IPJ Hunedoara.

Circulația în zonă a fost blocată timp de aproximativ o oră și jumătate.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,12 mg/l, alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului de 55 de ani și negativ în cazul celui în vârstă de 30 de ani. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.