Activități recreative și distractive de făcut acasă, în cuplu

Activități recreative și distractive de făcut acasă, în cuplu

0
DISTRIBUIȚI

Uneori, dacă petreceți prea mult timp acasă, poate deveni plictisitor și monoton, mai ales pentru cupluri. Cu toate acestea, există o mulțime de lucruri pe care cuplurile le pot face acasă, care pot rupe monotonia și pot face ca viața să devină mai interesantă, relaxantă și distractivă chiar în propriul cămin.

Indiferent de vreme sau dacă nu aveți planuri, activitățile de mai jos vă pot menține pe amândoi implicați. Puteți să spargeți rutina zilnică prin diferite activități cum ar fi gătitul, exercițiile fizice sau cititul. Pe termen lung, vă veți da seama cum momentele plictisitoare s-au transformat în momente de legătură pentru a vă cunoaște mai bine.

Jocuri

Cea mai bună sursă de relaxare și divertisment este reprezentată de jocuri. Indiferent că vorbim de jocuri pe console, jocuri digitale, jocuri de societate sau chiar jocuri de casino, cu toate au rolul de a ne binedispune. De la Monopoly și Cluedo la Twister, puteți alege dintr-o gamă largă de jocuri de societate ce pot fi practicate în cuplu. Indiferent dacă doriți să reaprindeți niște amintiri din copilărie sau să încercați ceva nou pentru o seară romantică în doi, jocurile de societate sunt o alegere excelentă. De asemenea, vă puteți provoca partenerul la un joc de șah sau la un joc Uno, totul în confortul casei.

Gătitul

Gătitul poate fi o activitate relaxantă, mai ales dacă este făcută alături de persoana iubită. Gătitul împreună poate fi distractiv pentru cupluri. Căutați online rețete unice și încercați-le. Descoperiți ce preparate gâdilă papilele gustative ale partenerului și gătiți-le împreună. Acesta poate fi, de asemenea, un moment minunat pentru a vorbi unul cu celălalt în timp ce gătiți. Ca să nu mai vorbim de masa delicioasă pe care o savurați împreună la lumina lumânărilor.

Exerciții

Antrenamentele de cuplu sunt o modalitate excelentă de a petrece timp de calitate împreună. Răsfățați-vă cu antrenamente cardio distractive sau cu haltere sau înscrieți-vă la o clasă online de yoga sau pilates. Acest lucru nu numai că vă va reduce nivelul de stres, dar vă va menține și motivat să duceți împreună un stil de viață fericit și sănătos.

Amenajări interioare

Fie că este camera voastră de zi, bucătărie sau dormitor, redecorarea acesteia conform ideilor voastre va fi grozavă. Reamenajarea unei părți a casei vă poate oferi un sentiment mai bun de confort, vă poate ajuta să vă gestionați stresul și vă poate aduce beneficii sănătății mintale. Vă oferă un sentiment de control asupra vieții voastre, iar o schimbare în decor imită o schimbare a mediului, care vă ține departe de monotonie și plictiseală. Puteți să vă schimbați mobilierul pentru a face mai mult spațiu sau să vă decorați un colț al casei pentru a vă petrece timpul liber împreună.

Planificarea vacanței

Planificarea unei călătorii vă poate oferi un sentiment de fericire și împlinire. Discutați idei cu partenerul și faceți un itinerariu detaliat pentru vacanța voastră împreună. De la căutarea locurilor de cazare la stabilirea unor obiective turistice de vizitat, poate fi o activitate distractivă pentru amândoi.


De asemenea, puteți face o listă cu alimentele pe care doriți să le mâncați în timpul vacanței. Discutați toate preferințele, ideile și chiar puneți în discuție bugetul. Continuați și creați chiar o listă cu locurile pe care doriți să le vizitați, astfel încât să puteți planifica o călătorie ideală pentru amândoi.

Puzzle

Rezolvarea puzzle-urilor cu partenerul vă poate ajuta să vă relaxați și să vă reconectați după o zi lungă de muncă. A juca puzzle, Trivia, Brain Teaser, Word Search sau Sudoku este o modalitate excelentă de a naște conversații, mai degrabă decât comunicarea prin telefon sau să vă uitați la televizor. Mai mult decât atât, puteți încadra întregul puzzle ca amintiri ale timpului petrecut împreună.

Binge

Nu este nimic mai plăcut decât să vă țineți în brațe pe canapeaua confortabilă și să vă uitați la serialele sau filmele preferate. Într-adevăr, o activitate sedentară, dar vizionarea unui spectacol sau a unui film cu partenerul este cu siguranță o activitate plăcută. Potrivit unui studiu, vizionarea împreună a unui film poate îmbunătăți relația de cuplu și poate experimenta o conexiune mai profundă prin interesele comune.

Lista dorințelor

Creați o listă a dorințelor și notați lucrurile pe care doriți să le cumpărați sau să le faceți împreună. A rezerva o seară pentru a pregăti o astfel de listă vă va ajuta pe amândoi să vă descoperiți, în timp ce stabiliți un termen limită pentru a cumpăra un anumit articol. În plus, vă veți putea prezenta reciproc gusturile și antipatiile voastre și puteți crește cunoscându-vă. Vă permite să explorați lucruri noi!

Baia cu spumă

Pregătiți o baie cu spumă pentru tine și partener. Puteți adăuga săruri de baie, puteți aprinde lumânările parfumate preferate și puteți pune puțină muzică relaxantă. Scufundați-vă în baie împreună, savurați un pahar de vin preferat și relaxați-vă. O baie cu spumă vă va ajuta să vă reconectați și să vă destresați după o zi lungă șa job.

Activități recreative

Pe lângă cele menționate mai sus, puteți desfășura diferite alte activități recreative, cum ar fi să pictați alături de persoana iubită, să colorați, desenați, să fabricați diferite produse handmade. Toate acestea se pot face din confortul propriului vostru cămin, alături de persoana iubită, reprezentând un bun moment de relaxare, creație, comunicare și descoperire reciprocă. Cumpărați cele necesare, stabiliți împreună ce doriți să realizați și, pentru a crește interesul, pregătiți câteva gustărele și băuturi preferate.

Povești de viață

Nu întâmplător am lăsat la final o activitate ce ar trebui practicată de tot mai mulți dintre noi, aceea de a sta la povești, de a rememora amintiri, de a discuta despre povești de viață. Astfel, vă puteți cunoaște mai bine partenerul, puteți să dezvoltați discuții interesante pe diferite subiecte comune, puteți să vă expuneți propriile voastre experiențe de viață, trăiri etc.

Concluzii

Nu trebuie întotdeauna să planificați o călătorie sau să vă spargeți soldul bancar pentru a petrece timp de calitate cu persoana iubită. Aceste lucruri interesante pe care cuplurile le pot face acasă vă vor ajuta nu numai să vă descoperiți, ci și să vă uniți mai bine unul cu celălalt. Puteți planifica o întâlnire improvizată, puteți face o degustare de vinuri acasă sau puteți găti o masă împreună pentru a vă face timpul petrecut acasă distractiv și memorabil. Întreaga idee este să petreceți ceva timp distractiv, relaxant și de calitate împreună, mai degrabă decât activitatea pe care o faceți.