Bărbatul care a scăpat de polițiști după o urmărire prin Timișoara, prins...

Bărbatul care a scăpat de polițiști după o urmărire prin Timișoara, prins în subsolul unei clădiri din oraș UPDATE Bărbatul va fi extrădat în Germania (video)

0
DISTRIBUIȚI

Marco Munteanu, bărbatul dat în urmărire în toată Europa, care acum două săptămâni reușea să scape de polițiști, a fost capturat. Acesta se ascundea în subsolul unei clădiri de pe strada Titu Maiorescu din Timișoara.

Marco Munteanu are 35 de ani, are cetăţenie germană, dar domiciliul în Timişoara, iar pe numele său este emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind cercetat pentru fals, uz de fals şi infracţiuni economice.

Vă reamintim că, pe 16 august, mașina pe care Munteanu o conducea a fost oprită de polițiști pe bulevardul Take Ionescu. Agenţii i-au verificat actele şi au văzut că era dat în urmărire internaţională, iar șoferul a demarat în trombă. A urmat o cursă prin oraş. Agenţii au reuşit la un moment dat să-l blocheze în trafic însă chiar dacă au tras un foc de avertisment, nu l-au putut opri.


Fugarul a oprit în cele din urmă într-o curte şi a fugit pe jos, făcându-se nevăzut.

În urma unor interceptări telefonice, oamenii legii l-au găsit pe fugar, iar acesta a fost capturat astăzi, în subsolul casei unui verișor, pe strada Titu Maiorescu din Timișoara.

„Astăzi, 31 august 2023, în urma activităților investigativ-informative, polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Timiș împreună cu Serviciul de Acțiuni Speciale Timiș și Brigada de Operațiuni Speciale Timișoara au depistat bărbatul, în vârstă de 35 de ani, într-un imobil de pe strada Titu Maiorescu, din Timișoara, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile din Germania, pentru săvârșirea infracțiunilor de fals, uz de fals și înșelăciune. Precizăm că la data de 16 august 2023, bărbatul a fost oprit pe bulevardul Take Ionescu, iar în timpul verificărilor în bazele de date, acesta a demarat în trombă, pănă la acest moment ascunzându-se de autorități”, a transmis IPJ Timiș.

UPDATE „În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș, urmând ca zilele acestea sa se desfășoare procedura de extrădare către Germania. De asemenea, a fost deschis un dosar penal «in rem» sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «favorizarea infractorului»”, a comunicat IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.