CSC Dumbrăviţa nu a produs surpriza, la Arad, cu UTA. Timişul a...

CSC Dumbrăviţa nu a produs surpriza, la Arad, cu UTA. Timişul a rămas fără echipă în Cupa României

0
DISTRIBUIȚI
Foto: UTA Arad / Facebook

Dacă fotbalul românesc s-a făcut parţial de râs şi nu mai are pe 1 septembrie echipă în cupele europene, cel timişean înregistrează şi el recorduri negative, fiind încă de azi fără reprezentantă în ediţia curentă a Cupei României. Nevoită să joace „acasă” pe terenul adversarei, din cauza infrastructurii sportive precare din judeţ, CSC Dumbrăviţa a sperat la o mică minune, UTA, cu multe rezerve, nu a impresionat, dar s-a impus până la urmă cu 1-0.

Câteva mii de spectatori au venit pe arena „Francisc Neuman” după importantul succes cu FCSB din elită. Galeria arădenilor a avut şi un mesaj de încurajare pentru antrenorul Mircea Rednic, marele absent după infarctul suferit chiar la duelul cu bucureştenii: „Alături de Rednic!”.


Indicaţii pentru alb-roşii a dat un ex-polist – Sorin Rădoi.

Prima repriză a fost destul de bună pentru oaspeţi. Au fost şi ezitări, dar şi replici bune ale alb-verzilor. Din păcate nu au lipsit problemele medicale, Toroc accidentându-se primul în repriza secundă. Treptat UTA a pus mai multă presiune iar dumbrăviţenii au făcut pasul mai în spate, sperând probabil cel puţin la prelungiri. Aşa au apărut şi problemele. Iar în minutul 88 a fost marcat singurul gol al întâlnirii. Fabry, un transfer foarte reuşit, a şutat foarte bine la colţu lung şi Trifon a fost învins.

Aşadar, după Buziaş (0-3 cu Chindia), şi Dumbrăviţa, ultima reprezentantă a Timişului în competiţie, e eliminată. De aceasă dată înainte de intrarea în grupe. Anul trecut alb-verzii au întâlnit CFR şi Rapid, acasă dar în deplasare. Poveste care probabil s-ar fi repetat şi acum deoarece principalul stadion al Banatului stă închis.

Duminică, 3 septembrie, de la ora 11, timişenii revin la jocurile de campionat, cu o deplasare la Mioveni în runda 5 a Ligii 2. De asemenea, alb-verzii şi-au aflat şi data jocului restat, cel cu Progresul Spartac, tot în deplasare. Meci care a fost reprogramat şi se va disputa marţi, 12 septembrie, (deocamdată) la ora 11.

CSC Dumbrăvița: P. Toroc (56, Trifon) – Băluțoiu (90, Martinov), Moțiu, Țieranu, Lalic, Gladun – Plokhotnyuk (90, Mercioiu), Cibi, Ristin (90. Sofran), B. Nortey (63, An. Olaru) – Tismonar (cpt.). Antrenor: Cosmin Stan.

UTA Arad: Kucher – D. Rodrigues (46, D. Dumitrașcu), Benga (cpt.), Markov, Abeid – Carp (63, Fabry), Holst – Stahl, Cr. Mihai (78, Marcelo Freitas), R. Stanciu (46, R. Pop) – Vucenovic (63, Cooper). Antrenor secund: Sorin Rădoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.