Probleme provocate de vântul puternic în vestul țării. Un copac de mari...

Probleme provocate de vântul puternic în vestul țării. Un copac de mari dimensiuni a căzut peste o casă (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii hunedoreni au fost solicitați astăzi să intervină în mai multe situații de urgență provocate de vântul puternic.

„Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit, în urmă cu puțin timp, pentru degajarea unui copac de mari dimensiuni care a căzut pe acoperișul unei case. Copacul s-a rupt în urma unei rafale puternice de vânt, iar tulpina și crengile desprinse au distrus partea de acoperiș de deasupra camerelor de locuit. Pompierii au intervenit cu o autoscară și au eliberat acoperișul, iar în urma intervenției a fost eliminat pericolul ca și alte părți ale copacului să se prăbușească pe construcție”, a transmis ISU Hunedoara.

Tot astăzi, aproape simultan, pompierii deveni au acționat pentru îndepărtarea unui copac care, din cauza vântului, s-a rupt, existând pericolul să cadă peste scările și poarta de intrare ale unui restaurant de lângă Parcul Cetății din Deva.

De asemenea, un echipaj de pompieri ai detașamentului Hunedoara a intervenit, în jurul orei 15:00, pentru degajarea unor copaci care au căzut peste firele de curent din satul Gânțaga, comuna Bretea Română.


Copacii s-au rupt din cauza rafalelor de vânt.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.