Bătrân rătăcit în pădure, salvat de polițiștii bănățeni cu ajutorul unui câine...

Bătrân rătăcit în pădure, salvat de polițiștii bănățeni cu ajutorul unui câine de urmă

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș s-au mobilizat ieri, 28 septembrie, pentru găsirea unui bărbat de 78 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, cunoscut cu probleme medicale, ce plecase de acasă și nu a mai fost văzut.

„În zona localității de domiciliu au fost mobilizate imediat mai multe echipe de polițiști, în sprijinul cărora au venit și localnici, și, cu toții, timp de mai bine de patru ore, au scotocit toate împrejurimile pentru găsirea bărbatului.


În jurul orei 14:30, bărbatul de 78 de ani a fost găsit într-o zonă acoperită de vegetație forestieră, în direcția căreia se îndreptase și câinele de urmă condus de un polițist criminalist de la Poliția Municipiului Caransebeș. Ieri dimineață, bărbatul de 78 de ani plecase de acasă să se plimbe și, din cauza problemelor de sănătate, nu a mai știut să se întoarcă, intrând în zona împădurită în care a fost găsit”, a transmis IPJ Caransebeș.

Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru a fi evaluat și a i se acorda îngrijiri de specialitate. În acest moment se află în afara oricărui pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.