Polițiștii timișeni, campanie de informare la Primăria Ghiroda privind discriminarea, violența domestică...

Polițiștii timișeni, campanie de informare la Primăria Ghiroda privind discriminarea, violența domestică și consumul de droguri

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, reprezentanți ai Institutului de Cercetare și Prevenire a Criminalității și al Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timiș au organizat astăzi o întâlnire la Primăria Ghiroda, pentru a promova noile campanii de informare privind discriminarea, violența domestică și consumul de droguri.

„În ultimii ani, aceste fenomene afectează întreaga societate și inclusiv comunitățile din care facem parte.


Prevenția este cea mai importantă etapă în combaterea acestor probleme, iar colaborarea dintre forțele de ordine, instituțiile de cercetare și prevenire a criminalității și administrația locală este esențială în abordarea lor eficientă. Prin această vizită, s-a subliniat angajamentul comun în promovarea unui mediu sigur și non-discriminatoriu pentru toți locuitorii comunității noastre. Împreună, vom continua să lucrăm pentru a preveni și a combate aceste fenomene și pentru a asigura un mediu sigur și sănătos pentru toți cetățenii”, a transmis IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.