Erlend Krauser lansează un album nou care conține și o melodie dedicată...

Erlend Krauser lansează un album nou care conține și o melodie dedicată trupei Phoenix

0
DISTRIBUIȚI
Erlend Krauser a primit a primit distincția de Life Time Achievement Award

Fostul membru al formației Phoenix, Erlend Krauser lansează un nou album discografic în data de 20 octombrie, discul numit „Treasures” urmând să conțină 12 piese. Una din melodiile noului material discografic este dedicată trupei Phoenix și poartă numele de „Phoenix Rising”.

„Acest album conține 12 melodii noi, toate compuse, aranjate și produse de mine. Fiindcă trăiesc acum în Austria, m-am inspirat la acest nou album de peisajul frumos, lacurile, munții și râurile din apropiere. Nu ezitați să vizitați site-ul meu web și să ascultați versiunile scurte ale tuturor celor 12 melodii. Albumul este disponibil ca CD fizic în magazinul meu online“, a spus artistul.

Erlend Krauser s-a născut pe 19 iulie 1958, la Timișoara, într-o familie muzicală, tatăl fiind muzician profesionist, angajat al Filarmonicii Banatul și profesor la liceul de muzică.


Muzicianul a părăsit țara noastră în 1977, clandestin, împreună cu membrii formației Phoenix, iar după ce a ajuns în Germania, împreună cu Josef Kappl, s-a alăturat formației Lake, colaborând în anii ‘80 cu nume ca Goombay Dance Band, Taco, Ricky Shane sau Roter Mund. Începând din anul 1992, Erlend Krauser a cântat alături de celebrul artist german James Last, până la decesul acestuia, în 2015.

În luna aprilie a anului 2018, Erlend Krauser a lansat și la Timișoara discul „Last Discoveries“, în cadrul unui eveniment desfășurat la Viniloteca. Materialul a fost editat la sfârșitul anului 2017 în studioul său propriu din Hamburg. Fotografia de pe coperta albumului îi aparține fotografului timișorean Dragoslav Nedici și a fost făcută la Gărâna Wolf Blues Festival, unde Erlend Krauser a susținut un concert solistic. De-a lungul anilor, Erlend Krauser a lansat și o serie de videoclipuri inedite, care subliniază virtuozitatea binecunoscultului artist, unul dintre acestea find publicat pe pagina de Youtube a celor de la Kemper Amps Official. Cu doi ani în urmă Erlend Krauser, a lansat albumul „No Limits“, care conține zece piese, iar anul trecut a primit distincția de Life Time Achievement Award la Timișoara Jazz Aawards în Aula Magna a Universității de Vest Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.