Noi percheziții la Primăria Giroc. Ce personaj cheie este vizat și de...

Noi percheziții la Primăria Giroc. Ce personaj cheie este vizat și de ce este acuzat

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Timiș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au pus astăzi în executare patru mandate de percheziție domiciliară la Primăria Giroc, la sediul unei societăți comerciale și la domiciliul unei persoane fizice.

Activitățile polițiștilor fac parte dintr-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual și folosirea funcției pentru favorizarea unei persoane, vizată de anchetă fiind arhitecta-șefă de la Primăria Giroc, Cristina Babescu.

„Perchezițiile au fost efectuate în scopul identificării înscrisurilor privitoare la eliberarea unor autorizații de construire, susceptibile a fi false.


În urma efectuării celor patru percheziții, au fost identificate și ridicate înscrisuri, precum și dispozitive electronice folosite la comunicarea și stocarea de date informatice, care pot constitui mijloace de probă în cauză”, a transmis IPJ Timiș.

Tot astăzi, Tribunalul Timiș a dat sentința pentru Mueen Al Shawish, condamnat pentru dare de mită după ce a fost înregistrat promițându-i arhitectului comunei că-i va da 90.000 de euro dacă îi va elibera două adeverințe din care să reiese că două suprafețe de teren sunt în intravilanul Girocului, deși erau în extravilan, și o autorizație de construire.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.