Revenire de senzaţie: Dan Păltinişanu jr., din nou pe parchetul sălii „Constantin...

Revenire de senzaţie: Dan Păltinişanu jr., din nou pe parchetul sălii „Constantin Jude”

0
DISTRIBUIȚI
Foto – Dan Păltinişanu jr. (stânga), la ultimul meci pentru prima echipă a Timişoarei

Retras de mai bine de nouă ani, Dan Păltinişanu jr., fiul legendarului fotbalist al Politehnicii, la rândul său un sportiv foarte apreciat, va îmbrăca din nou maioul alb-violet. Mâine, în meciul de baschet de ligă secundă dintre SCM winsed.swiss UVT 2, formaţia a doua a „leilor”, acesta ar putea fi pe parchet alături de fiul său contra unui nume important din baschetul românesc – CSA Steaua Bucureşti.

„Pălti” are 43 de ani şi ultimul său joc oficial pentru alb-violeţi a fost tocmai pe 16 septembrie 2014, când s-a retras alături de colegul Pidi Czmor în urma unui duel internaţional cu Balkan Botevgrad. Ambii au mai fost implicaţi apoi în clubul de baschet ca antrenori. La vremea aceea echipa încă purta denumirea de „Elba” – BCM Elba Timişoara. Şi încă se bucura de un public numeros.

„Pălti face parte din lotul echipei noastre din Liga 1, condusă de antrenorul Aref Gyori – Kaed Bey”, au anunţat cei de la SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timişoara (denumirea completă a echipei actuale) pe pagina de Facebook …cu un nume şi mai lung.

Păltinişanu jr.


ar putea juca duminică alături de Pălti jr. jr..„Pălti” cel mic este component al lotului echipei noastre de juniori U13, pregătită de antrenorii Radenko Toroman și Ciprian Prejban”, au mai anunţat organizatorii.

Sunt toate şansele să iasă un meci mai interesant ca multe altele ale „leilor primi”, căci adversarul din sala „Constantin Jude” e Steaua, echipa care a picat surprinzător după ce au fost învinşi de concitadina Laguna. Aşadar, timişorenii pot vedea o apariţie interesantă mâine, de la ora 17.00, la sala „Constantin Jude”. Cât despre prima echipă, din Liga Naţională, aceasta are meci în deplasare, azi, de la ora 19, pe terenul puternicei U-BT Cluj (transmis pe FRB TV). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.