Spectacol special cu timișorenii de la Dordeduh și Costin Chioreanu în cadrul...

Spectacol special cu timișorenii de la Dordeduh și Costin Chioreanu în cadrul unui festival din Olanda

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-442404185">

Trupa timișoreană Dordeduh a susținut la sfârșitul săptămânii trecute un concert special în cadrul festivalului ProgPower Europe care a avut loc în satul Baarlo din Olanda. Alături de membrii trupei, la fața locului a fost prezent și cunoscutul artist Costin Chioreanu, care a realizat o pictură în timp real.

Specializat în Design Grafic, cu o licență și un master la Universitatea Națională de Arte, din București, Costin Chioreanu și-a început studioul de grafică în 2003, sub denumirea de TWILIGHT 13 MEDIA. De atunci, el acoperă toate tipurile de expresii referitoare la traducerea muzicii în imagini, de la coperți, postere, design de marfă până la videoclipuri filmate sau animate, DVD-uri live sau proiecții complete de concert. Unii dintre colaboratorii săi mai renumiți sunt Jethro Tull, Ghost, Opeth, Arch Enemy, Katatonia, Soulfly, Leprous, At the Gates, Ulver, Enslaved, Carcass, My Dying Bride, Wardruna, Paradise Lost, Psychotic Waltz, Soen, Green Carnation și multți alții.

Formația timișoreană Dordeduh este alcătuită din Edmond „Huppogrammos” Karban (voce, chitări și alte instrumente), Cristian „Sol Faur” Popescu (chitări, keyboards și alte instrumente), Andrei Jumugă (percuție, tobe, toacă) și Flavius Misarăș (bass) și a revenit în atenția melomanilor în 2021 cu discul „Har“, mixat de binecunoscutul producător muzical suedez Jens Bogren, care în trecut a colaborat cu nume ca Opeth, Dimmu Borgir, Sepultura, Arch Enemy, At the Gates, Katatonia, Moonspell, Kreator, Devin Townsend sau Ihsahn. Albumul a avut parte de recenzii favorabile în presa internațională, fiind lăudat în rândul unor reviste și site-uri de prestigiu.

Foto: Facebook ProgPower Europe

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.