Banat Girls şi Politehnica Femina, egaluri pe terenuri dificile

Banat Girls şi Politehnica Femina, egaluri pe terenuri dificile

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timişoara Femina / Facebook

Politehnica Timişoara şi Banat Girls s-au întors cu câte un punct din deplasările lor în runda a 8-a a SuperLigii feminine. Alb-violetele au remizat in extremis pe terenul celor de la Csikszereda, scor 3-3, în timp ce formaţia care-şi dispută jocurile de acasă la Tomnatic a făcut 1-1 în fieful campioanei „U” Cluj.

Elevele lui Mirel Albon au revenit după ce au fost conduse cu 3-1 la pauză în Harghita. Dmitra Ivanova a înscris o dublă iar Andreea Șepețan a marcat golul egalizator în minutul 90+4.

Politehnica Femina a început la Miercurea Ciuc cu următorul 11: Câmpean – Meluţă (c), Bratu, Sondore, Jivan, Kurja, Boboc, Mirea, Dawood, Scaramelo şi Ivanova.

Cu acest punct Poli se află pe locul 2, fiind devansată de Farul, care are cu un punct mai mult, 18, cât şi un meci în minus.

Remiză şi la Cluj

Tot egal a scos şi Banat Girls în deplasare cu „U”.


Timişencele încheind partida cu o jucătoare în minus. De asemenea oaspetele au acuzat mai multe absenţe.

Chiar şi aşa scorul a fost deschis de bănăţence. Larisa Grigore a recuperat o minge şi a trimis cu boltă peste portar în minutul 13. Egalitatea a fost restabiliă în partea secundă pe dominarea gazdelor. Bâtea reuşind să facă 1-1 în minutul 60. Carla Chișe a fost eliminată pe final pentru două cartonaşe galbene.

„Noi acum trecem printr-o perioadă mai dificilă. Avem și dificultăți de ordin financiar, dar și probleme de lot din pricina accidentărilor. În aceste condiții acest rezultat este unul foarte bun pentru noi. A fost o primă repriză bună a noastră, în care am și înscris un gol superb al Larisei Grigore, în timp ce în partea a doua ne-am apărat exact și am reușit să scoatem o remiză pe terenul campioanei. Eu sunt mulțumit atât de rezultat cât și de jocul prestat și le felicit pe fete pentru efortul depus. Au dat tot ce au putut pe teren, cum sunt convins că o vor face și în partidele care vor urma”, a declarat Liviu Ivasuc, tehnicianul lui Banat Girls.

Banat Girls: Rebeca Pavel – Carla Chise, Nicol Dincă-Vuia, Laura Desmerean, Bianca Granados, Tatiana Peșterean, Mihaela Cătărău, Elena Ruvila (c)(min.40 Melisa Șodinca), Maria Cortina(min. 90+2 Carmen Andrei), Claudia Bistrian, Larisa Grigore(min. 75 Nicoleta Lazăr).

Banat Girls e acum pe 6, cu 10 puncte. Miercuri, 8 noiembrie, de la ora 12, timişencele primesc replicat celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, la Tomnatic. Pentru Poli urmează un joc acasă, marţi, 7 noiembrie, de la ora 14, cu Tg. Mureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.