Concert special la Domul romano-catolic din Piața Unirii din Timișoara

Concert special la Domul romano-catolic din Piața Unirii din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Ansamblul „Academy of Ancient Music”, cunoscut în întreaga lume pentru muzica clasică și barocă pe care o interpretează,  va susține duminică, 26 noiembrie, de la ora 19:30, un concert la Domul romano-catolic din Piața Unirii, dirijat de Laurence Cummings și având-o ca solistă pe soprana Hilary Cronin. Programul divers, este alcătuit din piese muzicale semnate de Maria Teresa Agnesi, Joseph Haydn, Johann Adolph Hasse, Theresa Marianna Martinez sau  Wolfgang Amadeus Mozart.

Concertul cu muzica unor compozitori din secolul al XVIII-lea, contemporani cu arhiducesa Maria Therezia, moștenitoare a posesiunilor habsburgice din interiorul și din afara Sfântului Imperiu Roman de Națiune Germană, care includeau și Banatul, dorește să refacă atmosfera din vremea acesteia, domnia ei remarcându-se și printr-o viață culturală în care muzica s-a făcut remarcată cu deosebire.

Biletele pentru acest eveniment de excepție pot fi cumpărate online de pe site-ul filarmonicii „Banatul”, la casierie evenimentului sau prin intermediul platformei myticket.ro, la adresa  https://shorturl.at/bmJS2.

Maria Tereza

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.