Mircea Dinescu și Marcel Tolcea, în dialog în Aula Magna a Universității...

Mircea Dinescu și Marcel Tolcea, în dialog în Aula Magna a Universității de Vest

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-308513349">

Ziua de 15 noiembrie prilejuiește iubitorilor de literatură și nu numai o întâlnire cu poetul, scriitorul și publicistul Mircea Dinescu, distins cu numeroase premii literare printre care prestigiosul premiu Herder, și poetul, eseistul și publicistul Marcel Tolcea. Cei doi maeștri ai cuvântului vor fi protagoniștii unui captivant și savuros dialog, care va avea loc în Aula Magna a Universității de Vest, începând cu ora 18:00.

Cu acest prilej, Mircea Dinescu își va prezenta ultima sa carte, volumul de versuri „Corabia nebunilor”, cu subtitlul „Cântece de dragoste, de inimă și de război”, care e considerată  „un manifest despre libertatea interioară, libertatea cuvântului și libertatea de a alegeîntre «a fi» și «a avea» în vremurile consumerismului…”, și va oferi autografe.

Cei care doresc să participe la acest eveniment de neratat, trebuie să se înregistreze în prealabil pe formularul  https://forms.gle/jKWEND86j1CkVgZm9.

Proiectul face parte din programul „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.