Casa de discuri timșoreană Psihodrom lansează o nouă compilație

Casa de discuri timșoreană Psihodrom lansează o nouă compilație

0
DISTRIBUIȚI

Casa de discuri timișoreană Psihodrom Records anunță lansarea celei de-a cincea compilații realizată de artiști ai muzicii electronice contemporane. „Psihodrom V” va putea fi ascultată gratuit online pe canalul de bandcamp al casei de discuri după prima audiție care va avea loc joi, 21 ianuarie, de la ora 20, la Aethernativ.

Colectivul Psihodrom s-a născut cu câțiva ani în urmă și are ca scop creearea unei platforme comune care să sprijine artiștii locali, naționali sau internaționali, precum și diverse manifestări sau experimente vizuale și muzicale.


Membrii colectivului timișorean au fost invitați să susțină un concert în cadrul evenimentului Romanian Music Export Online, care a avut loc cu doi ani în urmă eveniment ce a inclus o serie de paneluri de discuții cu profesioniști din industria muzicală susținute și de câțiva reprezentanți ai unor festivaluri renumite din Europa și o serie de concerte. Oamenii care se află în spatele acestui proiect au organizat în același an și prima ediție a festivalului Psihodrom, care a avut loc online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.