Proiect de finanțare pentru un nou spațiu administrativ în Giarmata Vii

Proiect de finanțare pentru un nou spațiu administrativ în Giarmata Vii

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Ghiroda a anunțat că luni dimineața a fost depusă cererea de finanțare pentru un nou spațiu administrativ în Giarmata Vii.

„În această dimineață, a fost depus la AFM proiectul pentru modernizarea clădirii fostei grădinițe din Giarmata Vii și transformarea ei într-un nou spațiu administrativ, prin programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice.


Fondurile alocate s-au epuizat la numai șase minute de la deschiderea platformei de depunere, Primăria Ghiroda reușind să încarce dosarul în primele două minute și astfel plasându-se pe locul 51 din cele 283 de UAT-uri din țară care au reușit să aplice cu succes”, a transmis Primăria Ghiroda.

Investiția are o valoare totală de 3.778.285,55 lei, din care 1.573.729,07 lei reprezintă finanțarea AFM, cheltuieli eligibile. Conform Primăriei Ghiroda, în acest spațiu își vor desfășura activitatea „o casierie care va permite efectuarea diverselor plăți, un oficiu poștal, poliția locală și alte două birouri cu funcțiune generală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.