Razii ale forțelor de ordine în mai multe localități din județul Arad....

Razii ale forțelor de ordine în mai multe localități din județul Arad. Ce sancțiuni au fost aplicate (foto)

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din municipiul Arad, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, al jandarmilor și pompierilor arădeni au desfășurat sâmbătă o acțiune cu efective mărite, „cu scopul descurajării fenomenului infracțional și impunerii disciplinei în trafic”.

„În cadrul activității au fost legitimate 202 persoane și verificate 107 autovehicule. Totodată au fost verificate opt societăți comerciale (baruri, cluburi, săli de jocuri de noroc) opt obiective asigurate cu pază umană și 14 agenți de securitate. Au fost aplicate 46 de sancțiuni contravenționale, din care 30 la regimul circulației rutiere, iar restul pentru alte abateri constatate”, a transmis IPJ Arad.

Valoarea totală a sancțiunilor a fost de 45.345 de lei fiind reținute două permise de conducere și retrase șapte certificate de înmatriculare.

O acțiune similară a avut loc și în localitățile arădene Lipova și Sebiș.


În cadrul activităților desfășurate de polițiști și jandarmi au fost legitimate 117 persoane și verificate 115 autovehicule. Au fost aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.160 de lei fiind totodată reținute două permise de conducere.

Sursa foto: IPJ Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.