Roisin Murphy și Jessie J au strălucit la închiderea capitalei culturale europene...

Roisin Murphy și Jessie J au strălucit la închiderea capitalei culturale europene din Timişoara

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

Mii de oameni au participat sâmbătă seara în Piața Unirii la evenimentele prilejuite de încheierea Capitalei Culturale Europene 2023. Seara a debutat cu concertul susținut de Emma și a continuat cu Roisin Murphy.

Solista irlandeză și-a început concertul cu Can’t Replicate, unul din hiturile incluse pe albumul ei actual HitParade, spre deliciul publicului. Pe parcursul show-ului ei a trecut printr-o serie de hituri cunoscute de toată lumea( (The Time is Now sau Bring it back) de pe vremea când artista era solista trupei Moloko sau șlagăre mai noi precum Overpowered sau Something More. Ca de obicei, regina electropop-ului a executat câteva incursiuni memorabile în genuri ca ambient industrial space disco sau future rave și a folosit o serie de pălării și ținute de scenă extravagante, iar puiblicul a savurat pe deplin un spectacol de excepție.

Ultimul concert al serii de sâmbătă a adus-o pe scenă pe Jessie J care a reușit să ofere un spectacol de nota zece, din care n-au lipsit hituri fredonate la unison de miile de spectatori care au luat cu asalt Piața Unirii.

Lavinia Chițu și Denis Blidariu au interpretat concertele din Piața Unirii în limba semnelor române, astfel încât *cu toții*, auzitori sau neauzitori, au trăit din plin atmosfera senzațională. Ei au fost pe scenă alături de artiști și nu doar au tradus versurile, ci au transmis cu multă pasiune ritmul, instrumentele muzicale folosite și energia pieselor interpretate.

1 COMENTARIU

  1. Nicăieri în Vestul Europei nu sunt plătiți cântăreți de muzică comercială (pop,rock sau DJ) din Bani PUBLICI
    doar artiștii de muzică tradițională veche
    Din oroariile acestor artiști (majoritatea oricum PRĂFUIȚI ) se puteau repara TOATE REFUGIILE DE TRAMVAI și troleibuz ca să nu mai stea călătorii în ploaie și vint
    Dar cum România e la cheremul politicienilor corupți…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.