Tânăr beat, fără permis de conducere, reținut de polițiști după ce a...

Tânăr beat, fără permis de conducere, reținut de polițiști după ce a făcut accident cu o mașină furată

0
DISTRIBUIȚI

Un accident de circulație produs marți dimineața, în județul Arad, de un tânăr în vârstă de 19 ani le-a oferit o mulțime de surprize polițiștilor sosiți la locul faptei.

„La data de 12 decembrie, în jurul orei 09:25, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier soldat exlcusiv cu pagube materiale.


Din primele cercetări a reieșit că, un tânăr de 19 ani, din județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 709 C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ieșind în afara părții carosabile. Din verificări a reieșit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul nu-i aparține. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a transmis IPJ Arad.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior magistrații Parchetului de pe Lângă Judecătoria Arad au dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.