Zi festivă pentru ADR Vest, la Timișoara. Se împlinesc 25 de ani...

Zi festivă pentru ADR Vest, la Timișoara. Se împlinesc 25 de ani de la lansarea politicii de dezvoltare regională în România

0
DISTRIBUIȚI

În acest an se împlinesc 25 de ani de la lansarea politicii de dezvoltare regională în România, prin care s-au stabilit cadrul instituţional, obiectivele, competenţele şi instrumentele specifice acesteia, ca parte a angajamentului și parcursului european al României.

Momentul aniversar „25 de ani de dezvoltare regională în România” este celebrat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, alături de reprezentanți ai Asociației Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România – ROREG, astăzi, 5 decembrie, de la ora 16:00, la Timișoara Convention Center, Sala Experience  de la hotelul Timișoara.


Totodată și-au confirmat participarea Aida Liha Matejicek, șefa Unității pentru România-Croația din cadrul DG Regio – Comisia Europeană, Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, secretarul de stat Roxana Mînzatu și Dan-Lucian Vlădescu, președintele Autorității de Audit – Curtea de Conturi a României.

Pe agenda evenimentului figurează următorul program: „Dezvoltarea regională în România – perspectiva europeană, națională, regională și locală” moderată de Cătălin Ștefănescu, cu intervenții din partea invitaților, testimoniale și videoclipuri de promovare a unor proiecte de succes, „Investiții europene în Regiunea Vest” cu luări de cuvânt ale unor participanți, o sesiune de întrebări și răspusuri, precum și mesaje din partea publicului. Seara se va încheia cu un moment artistic și o cină festivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.