Formația timișoreană Ultimatum a lansat varianta remasterizată a albumului „Among Potential States”...

Formația timișoreană Ultimatum a lansat varianta remasterizată a albumului „Among Potential States” din 1996

0
DISTRIBUIȚI

Primele zile ale noului an au reușit să aducă o surpriză în rândul amatorilor de rock din țara noastră, odată cu apariția albumului „Among Potential States”, lansat de formația timișoreană Ultimatum. Albumul formației alcătuite din Ramon Radosav (bass), Ovidiu „Uțu” Salistean (percuție), Cristian „Pisu” Șipoș (chitară) și Cornel Muntean (voce) este considerat de către specialiști drept primul disc death metal lansat în România și a apărut inițial în 1996.

Această nouă lansare este o reeditare a materialului din 1996, cu un sunet remasterizat pentru a îmbunătăți vocea și dinamică generală.


Membrii Ultimatum, care au păstrat legătura și după desființarea din 1996 a trupei, au ales ca pentru acest proiect să nu reînregistreze întregul material, ci să rămână cu acel sunet bine gândit pentru filonul erei metal a anilor ’90, pentru autenticitate și originalitate. Iată ce a avut de spus trupa:

„Recunoaștinta noastră se îndreaptă către oameni grozavi care au făcut posibil acest proiect și pe care am fost norocoși să-i avem în preajmă, de la noul nostru producător, vechi fan Metal, Adrian Dan de la Loud Rage Music, prietenii noștri ingineri de sunet Edmond Karban (Hupogrammos) și Cristian Popescu (Sol Faur) din Dordeduh și Cristian Giorgievici de la fosta Neurotica, pentru aportul adus producției în faza inițială, pentru designul coperții către vechiul nostru coleg Sever Roman și tuturor susținătorilor și fanilor noștri care au întrebat în mod constant despre Ultimatum în ultimele decenii. Iată, poți să călătorești cu 28 de ani înapoi în timp, pentru o experiență Metal care încă pulsează în inimile Ultimatum, în starea să cea mai pură, din 1996!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.