Lucrările grupului Noima, în expoziție la New York

Lucrările grupului Noima, în expoziție la New York

0
DISTRIBUIȚI

Grupul Noima, alcătuit din Ciprian Bodea, Cosmin Frunteş, Dan Gherman, Andrei Rosetti și Sorin Scurtulescu, va expune în luna ianuarie o lucrare colectivă la Berry Campbell Gallery din New York în cadrul proiectului expoziţional intitulat „Postcards From the Edge 2024” și câte o lucrare semnată de patru dintre membii fondatori ai grupului, cu excepția lui Dan Gherman.

Prin participarea la acest eveniment, artiştii grupului Noima contribuie la expoziția de grup cu vânzare în beneficiul organizaţiei Visual AIDS cu sediul la New York, care sprijină prin proiectele sale artiştii bolnavi de SIDA și organizează o strângere anuală de fonduri. Vernisajul va avea loc vineri, 19 ianuarie 2024, între orele 18,00 și 20,00 EST, la Berry Campbell Gallery (526 W. 26th Street, Chelsea, New York), unde artiştii participanţi au intrarea gratuită iar oaspeţi sunt rugaţi să facă o donaţie la intrare.

Toate vânzările vor avea loc online începând cu 20 ianuarie, la ora 10,00 EST, la https://www.postcards.visualaids.org/, moment în care toate lucrările de artă vor fi vizibile pentru întregul public şi vor fi disponibile pentru vânzare.


Toate lucrările de artă vor costa 100 USD, iar identitatea artistului va fi cunoscută numai după cumpărare. Expoziția va avea un program limitat de vizionare publică sâmbătă, 20 ianuarie și duminică, 21 ianuarie, iar lucrările de artă vor fi eliminate de pe peretele galeriei pe măsură ce sunt vândute, dar toate vor putea fi văzute online pe toată durata vânzării. Cumpărătorii își vor putea ridica opera de artă aleasă în persoană,  în timpul orelor de vizionare publică, dar toate achizițiile trebuie făcute online, la https://www.postcards.visualaids.org/.

Lucrarea de grup a artiștilor de la Noima grup cât şi cele personale vor fi disponibile pentru vânzare începând cu 20 ianuarie 2024 de la ora 10:00 pe https://www.postcards.visualaids.org/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.