Neda Ukraden a făcut spectacol în centrul orașului Timișoara

Neda Ukraden a făcut spectacol în centrul orașului Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-576600378">

Vineri seara, în cadrul acțiunilor derulate de Târgul de Crăciun în Piața Victoriei din Timișoara, binecunoscuta artistă Neda Ukraden a susținut un concert extraordinar, care a adunat la fața locului un public cât se poate de numeros.

Înaintea apariției sale pe scenă, solista care a devenit cunoscută în special pentru hitul Zora Je, a acordat câteva autografe și a primit buchete de flori din partea fanilor. Concertul care a fost organizat ca un dar pentru sârbii din Banat care se pregătesc să sărbătorească Crăciunul pe rit vechi, a debutat cu Ansamblul Sveti Djordje de la Stanciova si Pera Todorovici & Temisvarski Spomenari.

Ultima acțiune inclusă în Târgul de Crăciun din acest an va avea loc duminică 7 ianuarie de la ora 19 când în Piața Victoriei vor cânta Ana Maria Moldovan, Jazzybit și Black & White Band (Dragoș Moldovan, Raul Nica, Rania Petricescu și Sandro Machado).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.