Percheziții la contrabandiști de țigări din Timiș. „Marfa” era adusă din Ucraina

Percheziții la contrabandiști de țigări din Timiș. „Marfa” era adusă din Ucraina

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au efectuat astăzi nouă percheziții în județul Timiș, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi deținut și comercializat țigarete de contrabandă. Două mandate de aducere au fost puse în executare.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada iulie 2023 – ianuarie 2024, doi bărbați în vârstă de 50 și 54 de ani, ar fi achiziționat țigarete, care provin din Ucraina, pe care ulterior le-ar fi comercializat în județul Timiș.


În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 24.180 de țigarete netimbrate, care provin din pachete netimbrate, nouă telefoane mobile, un DVR și diverse documente. Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților, în vederea luării măsurilor legale”, a transmis IPJ Timiș.

La activități au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, precum și polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și ai Poliției Municipiului Lugoj. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Anchetatorii precizează că cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.