A fost desemnat câștigătorul licitației reluate pentru drumul de legătură între autostradă...

A fost desemnat câștigătorul licitației reluate pentru drumul de legătură între autostradă și DN 69, la Sânandrei

1
DISTRIBUIȚI
default

Direcția Regională Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara a comunicat, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor depuse, rezultatul procedurii de atribuire a contractului de proiectare și Execuție a lucrărilor din cadrul obiectivului „Drum de legătură Autostrada A1 Arad-Timișoara-DN 69 – Rest de executat”.

„Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea DRUMURI și PODURI BANAT S.R.L.


& MAXAGRO CENTER SRL & OPR ASFALT S.R.L. & OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS S.A., cu preţul de 221.457.969,30 lei, fără TVA. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a transmis DRDP Timișoara.

După semnarea contractului, perioada proiectare și execuție va fi de 12 de luni. Noul antreprenor va face și expertizarea lucrărilor care au fost realizate de constructorul precedent. La data rezilierii contractului anterior, în septembrie 2023, progresul fizic al lucrărilor era de aproximativ 25%.

1 COMENTARIU

  1. Sper să proiecteze, dacă tot face asta, o bretea care sa conecteze direct Centura vest 2+2 care face o cocoașă la câteva sute de metrii de aceasta ( eventual un pasaj) peste Dn69 – > Legătură directă centură Tm vest-A1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.