Sesiune de informare privind legislația în domeniul securității la incendiu, la CCIAT

Sesiune de informare privind legislația în domeniul securității la incendiu, la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Programul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș din acest an care prevede informarea agenților economici cu privire la reglementări legislative în diferite sectoare de activitate, debutează cu o sesiune de informare privind legislația în domeniul securității la incendiu, respectiv reglementările în vigoare pentru obținerea avizului și/sau autorizației de securitate la incendiu, organizată în colaborare cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu în cadrul acordului de colaborare cu instituţia Prefectului.


Seminarul este organizat de CCIA Timiș în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al Judeţului Timiş, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, și se desfășoară în data de 15 februarie, cu începere de la ora 10:00, în sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 22, et.I.

Temele abordate vor fi: solicitarea și depunerea documentațiilor tehnice în format  electronic, măsuri și reglementări specifice în domeniul securității la incendiu și  oprirea funcționării sau utilizării construcțiilor sau amenajăriilor pentru încălcarea gravă a cerinței de securitate la incendiu.

Temele vor fi susținute de lt.col. Cătălin Cosacu – șef Inspecția de Prevenire, lt.col. Mircea Marinescu – adjunct șef Inspecția de Prevenire și cpt. Răzvan Zamfira – ofițer specialist Compartiment avizare-autorizare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al Judeţului Timiş.

Participarea este gratuită pe bază de înscriere, iar aceasta se face online, pe site-ul CCIAT: www.cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.