Obiectiv la îndemână pentru campioana Timişului la barajul de promovare în Liga...

Obiectiv la îndemână pentru campioana Timişului la barajul de promovare în Liga 3. Ce dueluri au stabilit „sorţii” în vest

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSM „Vulturii” Lugoj / Facebook

Astăzi, la sediul FRF, s-au stabilit prin tragere la sorţi barajele de promovare în Liga 3 din vară. Campioana Ligii 4 Timiş are mari şanse să acceadă şi la finele actualei stagiuni la nivelul superior deoarece urmează să întâlnească formaţia numărul 1 din judeţul Caraş-Severin.

La fel ca în ultimii ani Aradul şi Timişul s-au evitat aproape „miraculos”, un duel între campioanele celor două judeţe fiind mai mult ca sigur mai echilibrat.


Astfel, conform tragerii la sorţi în Regiunea 4 (Vest) s-au stabilit dueluri pentru câte un loc în „C” între următoarele judeţe: Mehedinți – Gorj, Caraș-Severin – Timiș, respectiv Arad – Hunedoara.

Duelul dintre Caraş şi Timiş pare cel mai dezechilibrat. Recent liderul din D-Timiş, CSM Lugoj a dispus cu 5-2 de „campioana de iarnă” din judeţul vecin, Magica Caransebeş, chiar pe terenul acesteia. Mai mult, timişenii au bătut „afară” şi la liderul din C8 – FC Bihor (2-1)!

Altfel, lupta în Timiş e una acerbă. Atât CSM Lugoj (53 pt.), cât şi principala urmăritoare – CS Timişul Şag, aflată la un punct în spate, s-au întărit şi în pauza competiţională. Liga 4 din cel mai vestic judeţ are 20 de echipe, aşadar mai sunt 19 runde de „care pe care”. În schimb, „gugulanii” sunt mari favoriţi să se impună în Caraş, având şapte puncte avans faţă de Nera Bozovici într-un campionat cu 14 echipe şi mai sunt 13 etape de jucat la primăvară.

Sezonul trecut campioana Timişului, CSC Peciu Nou, nu a avut nicio problemă în a se impune la baraj, în faţa hunedorenilor de la Gloria Geoagiu.

În L4 Arad lider e Viitorul Arad, cu 35 de puncte, urmat de Păuliş 33 pt.. În timp ce în Hunedoara după 16 runde clasamentul e condus de Viitorul Minerul Lupeni, cu 41 pt, iar pe 2 se află Aurul Brad, cu 39 pt..

Duelurile de la barajul de promovare sunt programate în sistem eliminatoriu, tur–retur, în data de 16 iunie, de la ora 18, respectiv pe 23 iunie, de la ora 17.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.