Trupa Om la lună lansează albumul „Fazele lunii”, la Cinema Timiș

Trupa Om la lună lansează albumul „Fazele lunii”, la Cinema Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Concertul de lansare a albumului „Fazele lunii” va avea loc vineri 1 martie de la ora 19:30 la Cinema Timiș din Timișoara și va cuprinde două părți de câte o oră fiecare, cu o pauză de 30 de minute între ele.

„Fazele lunii” conține 20 de piese, înregistrate live cu ocazia concertului de pe 16 iunie 2023, de la Teatrul Național București, și este un fel de „best of so far” – cu cele mai iubite cântece de pe cele trei albume om la lună, reorchestrate într-o formă electro-acustică.

Este o reîntoarcere la originea minimalistă a proiectului de rough acoustic poetry, cu un plus considerabil de emoție odată cu apariția violoncelului Flaminiei Nastai – invitatul permanent al trupei, dar aducând suplimentar și sunete electronice, drum-machine și elemente noi de percuție.

Albumul „Fazele lunii” este disponibil atât în format digital – pe toate platformele de streaming, dar și în format fizic – dublu CD și dublu vinil, începând cu data de 23 februarie. De asemenea fanii vor avea acces la întreg concertul de la Teatrul Național, filmat multicam.

„«Fazele lunii» este un proiect despre noi, cei de acum. Despre cei ce am devenit în anii ăștia cinci ani.


Este despre bunele și relele care ni s-au întâmplat, despre creșterile și descreșterile noastre ca oameni. Despre evoluția noastră ca muzicieni, cu nesfârșitele încercări, eșecuri și momente în care am vrut să ne oprim. Dar totodată este despre noi cei care am tras de fiecare dată aer în piept și am mai băgat o fisă. Și încă una. Până la ultima din buzunar, cea care chiar a pornit tonomatul cel vechi.
«Fazele lunii» sunt fazele noastre ale tuturor. Sunt stările noastre în continuă creștere și descreștere, luminând calea sau stând ascunși în umbră. Iar cântecele om la lună de pe cele trei albume de până acum, cântate acum în forma aceasta electro-acustică-minimalistă, suntem noi pe drumul ăsta lung de o viață”, spune Doru Pușcașu, din partea formației om la lună.

om la lună este o trupă rock din București, cu multiple influențe, de la alternative și indie, la post-punk și electro-rock, iar versurile poetice dau o semnătură personală trupei. S-a format în 2018 ca proiect solo al lui Doru Pușcașu, remarcându-se încă de la început pentru demersul sincer de poezie cântată, iar toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band.

Trupa are la activ trei albume de studio: „Dans” (2020), compus și înregistrat în perioada de lockdown; „În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” (2021) și „Echilibru” (2022) și a devenit, foarte apreciată pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.