Florin Piersic revine la Timișoara, cu un one-man show

Florin Piersic revine la Timișoara, cu un one-man show

0
DISTRIBUIȚI

Îndrăgitul actor Florin Piersic, ajuns la o vârstă venerabilă, revine la Timișoara în data de 1 aprilie cu spectacolul „Nu-ntreba câți ani am!”, care va avea loc în sala operei, iar în data de 3 aprilie, spectacolul va fi jucat la Hunedoara.

Timp de două ore, Florin Piersic va depăna, cu inegalabila sa vervă, cu talent și  savuros umor, amintiri din impresionanta sa carieră actoricească, va evoca mari actori alături de care a jucat de-a lungul anilor, va cânta melodii compuse special pentru el de către Dan Iagnov și va răspunde deschis la orice întrebare.

„Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări.


Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul”, este ceea ce dorește Florin Piersic să dăruiască publicului prin acest spectacol.

Biletele pot fi procurate pe https://poftimcultura.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.