Formația timișoreană Syn Ze Șase Tri, a lansat melodia „Duhul Zorilor”, care...

Formația timișoreană Syn Ze Șase Tri, a lansat melodia „Duhul Zorilor”, care anunță apariția unui nou album discografic

0
DISTRIBUIȚI

Formația Syn Ze Șase Tri a luat naștere în 2007 la Timișoara și a început să lucreze la al șaselea album de studio, care poartă numele de „Tărîmul de cleștar”.

Acest nou capitol va fi continuarea poveștii pe care Syn Ze Șase Tri, a început-o cu primul album de studio „Între două lumi” lansat în 2011, continuat de „Sub semnul lupului” în 2012, „Stăpîn peste stăpîni” în 2015, „Zăul Moș” în 2017 și „Ultimul Lup” în 2022.

De data aceasta, povestea se desfășoară într-un purgatoriu înghețat, unde personajul principal caută să se răzbune pe Zeii cei bătrâni, într-o călătorie care oferă o mulțime de momente palpitante, lupte cu multe personaje fantastice, având alături pe Cerberus, lupul cu trei capete care scuipă foc.


În acest moment, albumul este compus în proporție de 50%, primele piese fiind deja mixate și masterizate de Riccardo „Paso” Pasini de la Studio73, Ravenna – Italia, cel care a mixar și masterizat în 2017 al patrulea album de studio al formației, „Zăul Moș”.

Ca o avanpremieră al acestui nou album marca Syn Ze Șase Tri, formația a lansat primul single, „Duhul Zorilor”, la care invitatul special este Mădălin Luca, care în trecut a colaborat și cu alte trupe românești, contribuind cu naiul prin adăugarea unor linii melodice de-a dreptul magice.

Odată cu lansarea acestui nou single, Syn Ze Șase Tri lansează și o campanie de strângere de fonduri, prin care cei care doresc să susțină formația o pot face printr-o contribuție financiară care să ajute la realizarea acestui nou album, mai multe amănunte fiind disponibile pe paginile de social media ale trupei timișorene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.