Nicolae Ciucă despre opoziția lui Alin Nica la colaborarea cu PSD în...

Nicolae Ciucă despre opoziția lui Alin Nica la colaborarea cu PSD în Timiș: „Se ține cont de scopul politic”

1
DISTRIBUIȚI

Liderii coaliției au fost astăzi în „turneu” prin vestul țării, iar Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au susținut o conferință de presă pe șantierul centurii Timișoara Sud, alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Alaiul a fost completat de candidații propuși de coaliția PNL – PSD pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș, Nicolae Robu și Alfred Simonis, dar și de alți „actori” ai scenei politice locale, precum Marilen Pirtea sau Mihai Ritivoiu.

„Fiecare dintre noi suntem membrii unui partid politic și mai presus decât noi sunt interesul și obiectivele partidului”, a spus Nicolae Ciucă, după „revolta” din PNL Timiș.

După ce președintele PNL Timiș, Alin Nica, s-a revoltat împotriva listelor comune, Nicolae Ciucă a spus, răspunzând unei întrebări, că din punctul său de vedere situația se va rezolva.

„Așa cum i-am spus și domnului președinte și am transmis cât se poate de transparent și de clar, urmează ca luni să avem o coaliție și pe noi ne interesează, la nivelul coaliției, să găsim cea mai bună formulă astfel încât să recâștigăm primăriile municipiilor reședință de județ. Cum la Capitală am găsit o formulă prin care ambele partide să asigure implicarea și sprijinul politic pentru un proiect prin care suntem convinși că vom reuși să-i convingem pe locuitorii Capitalei să ne dea votul de încredere, la fel vom face și în celelalte trei municipii reședință de județ, și aici mă refer la Timișoara, Brașov și Bacău.


Ca atare, când vine vorba de interesele personale, nu trebuie să le generalizăm. Se ține cont de scopul politic. Fiecare dintre noi suntem membrii unui partid politic și mai presus decât noi sunt interesul și obiectivele partidului”, a declarat Ciucă.

Întrebat despre unele zvonuri potrivit cărora, dacă Alfred Simonis rămâne candidat la Consiliul Județean Timiș, mai mulți primari și consilieri fie vor pleca din partid, fie vor boicota candidatura lui Simonis, Ciucă a spus că este un om al dialogului.

Ciucă a dat exemplul candidatului la București, unde „am discutat, am văzut care este proiectul pe bază de cifre, de sondaje, de analize și, după ce am avut o perspectivă, am chemat președinții de filiale, am stat de vorbă cu oamenii, oamenii au înțeles despre ce este vorba și, după ce am avut acordul tuturor, am venit și am anunțat public ce facem. Același lucru îl vom face și acum. Încă o dată, înțeleg, este vorba despre competiția aceasta pe care împreună am decis să o lăsăm să se manifeste într-un mod cât se poate democratic, asumându-ne obiectivul listă comună pentru alegerile europarlamentare (…) iar în cele trei municipii mergem pe o formulă similară și sperăm să fie o formulă care să aibă și un numitor comun. Nu va avea un numitor comun, atunci fiecare își asumă și răspunde, că așa este normal”.

1 COMENTARIU

  1. Cu ocazia asta demisul penal din Sandra isi „freaca” mainile !!!
    Domnii de mai sus sunt urmatorii „pacaliti” de acest „smecher”incompatibil.
    Chiar daca este demis, bugetul comunei tot la discretia lui este.
    Se vede suma colosala „acordata” sa ne cante dl. Fuego.
    Dar deja se vorbeste ca partea „grasa” intra in buzunarele „flamandului” demis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.